BURGER BOYS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2168 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger Boys. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 20:11 Is echt goede burger , maar op zich wel duur… €15 voor een burger
23 jan 2023 om 8:17 Burger was erg slap en waterig omdat er te veel saus was gezet.
22 jan 2023 om 20:03 Matige burger, niet veel beter dan de welbekende fastfoodketen. Eten was ook koud helaas.
22 jan 2023 om 11:45 Lekkere burger menu en binnen aangegeven tijd geleverd!
8 jan 2023 om 20:43 Top, dank jullie wel en tot snel
6 jan 2023 om 21:50 Burger menu was oke. Helaas vond ik in mijn carrot cake stuk plastic!
5 jan 2023 om 11:06 M’n milkshake beker was gescheurd en alles was eruit, ik had letterlijk 1 slokje milkshake
4 jan 2023 om 23:08 Good food, solid burgers :) Very nice wedges!
4 jan 2023 om 21:48 Super lekker en warm
4 jan 2023 om 1:25 Heb hier vaker besteld normaal is het heerlijk naar deze specifieke dag was alles koud friet was slap en broodjes waren soppig oprecht teleurgesteld
2 jan 2023 om 0:11 The whole order was a disaster. We did not receive our first order because the bag was distroyed. After 1,5 h we called the Restaurant to ask for our redelivery. They forgot us and we had to wait again. The replaycment delivery was wrong.Meat instead
1 jan 2023 om 21:51 Eten heeft zoals de vele keren heerlijk gesmaakt, alleen jammer dat er bij de kindermenu eerst nuggets in het bakje gaan en dan niet eens een handje vol friet er bovenop, terwijl er bijna €9 voor wordt gevraagd vult het de buikje van een 6 jarig niet