BURGER BOYS

BURGER BOYS Lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2010 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger Boys. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2022 om 15:17 Perfecte service zoals altijd. Eten was ook heerlijk. Burger Boys krijgt standaard 5 sterren!
1 jul 2022 om 23:57 Heel slecht. Alles koud. Belachelijk Zal er nooit meer wat bestellen.
27 jun 2022 om 19:49 Ze gebruiken alleen verse ingredienten en dat proef je ook. Beste burgers van amsterdam sowieso. Ik ben een vaste klant!
26 jun 2022 om 19:22 Koud, laat en gesmolten
19 jun 2022 om 22:45 Als ik kon had ik ze 0 sterren gegeven, wat een waardeloze service bieden jullie aan, na een jaar dacht ik ga ik nog s proberen maar nee , same old shit place, tuuuuh alikkk
18 jun 2022 om 13:14 Heerlijke malse burger met goeie friet. De bezorging was snel en de bezorger was vriendelijk. Burger Boys stelt nooit teleur!
18 jun 2022 om 1:57 Voedsel was koud. Alles was nat. IJs (€8,00) was compleet gesmolten. Het geheel was zeker niet smakelijk. Beter om hier niet meer te bestellen
6 jun 2022 om 21:51 Friet was koud en slap. Burger was lekker maar wel koud. De bezorging duurden 1,5 uur helaas. Ik zal hier niet meer zo snel bestellen.
6 jun 2022 om 10:42 2 uur gewacht op mijn eten
6 jun 2022 om 9:56 The meat ia dry, overcooked and not nest quality. We ordered to be delivered at certain time, and it was 30 min late but that was still acceptable. Also 2 menus were with onion rings, but instead they put caramelized onion there.
5 jun 2022 om 20:46 Lekkere burgers en twister friet! Alleen onze drankjes niet gehad bij de menu’s
3 jun 2022 om 6:47 Ze waren keurig op de gegeven tijd top, en eten was lekker warm.